Ga naar content
Mijn buurt: 
1011MT +0.5km
    Verander locatie

    openlijke geweldpleging - Haarlemmerplein - Amsterdam

    Een 27- jarige man wordt eerder dit jaar zonder enige aanleiding mishandeld als hij met zijn vriendin over het Haarlemmerplein fietst. Bekijk de beelden en help ons de identiteit van deze verdachten te achterhalen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op het plein loopt een luidruchtige groep; zij roepen van alles tegen voorbijgangers. Op het moment dat het slachtoffer langs deze groep mannen fietst, wordt hij uitgescholden door NN1 (iets met kanker) en van zijn fiets getrapt door NN2. Het slachtoffer wordt naar de grond getrokken en terwijl hij op de grond ligt, wordt hij door de verdachten getrapt en geschopt.

    Het slachtoffer heeft aangegeven dat hij het vermoeden heeft dat er een racistisch motief achter de aanval zat omdat hij de verdachten “kanker neger” heeft horen roepen toen zij wegliepen.

     

    Informatie delen

    Herkent u de verdachten? Of heeft u andere informatie in de zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

     

     

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening