Ga naar content
Mijn buurt: 
3034 XG +5.0km
  Verander locatie

  Beroving - Bizetstraat - Capelle aan den IJssel

  Op de Bizetstraat in Capelle aan den IJssel is op 6 november een hoogzwangere vrouw mishandeld en beroofd. Wie heeft iets gezien of wie heeft beelden van dit incident? Bel de politie!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer liep die avond door de wijk ’s Gravenland in Capelle aan den IJssel toen een nog onbekende man haar van achteren aanvil. Hij sloeg haar hard op het hoofd, waardoor de vrouw voorover viel op haar buik en gezicht. Het slachtoffer hoorde de man nog om geld vragen, maar raakte vervolgens buiten bewustzijn. Toen ze weer bijkwam was haar telefoon weg. De verwarde en ernstig gewonde vrouw is gaan lopen op zoek naar hulp, totdat voorbijgangers haar zagen op de Bachlaan.

  Baby lijkt in orde
  In het ziekenhuis bleek dat het 33-jarige slachtoffer onder meer verschillende breuken in haar gezicht had. Met haar ongeboren baby leek vooralsnog gelukkig alles in orde. De hoogzwangere vrouw had een licht getinte huidskleur, is zo’n 1.65 meter lang en heeft bruin haar tot op de schouders. Toen ze werd aangevallen droeg vrouw sportkleding met eroverheen een zwarte jas.

  Route slachtoffer
  Het slachtoffer was wezen sporten en nam rond 20.00 de metro vanaf station Oostplein in Rotterdam. Nadat ze uitstapte bij station Capelsebrug liep ze via het tunneltje onder de Abram van Rijckevorselweg de wijk ’s Gravenland in. Vervolgens ging ze via de Haydnstraat in de richting van de Bizetstraat. Net nadat ze langs het bruggetje daar was gelopen, viel de dader haar aan.

  Help de politie
  Over de dader is nog niets bekend. Het slachtoffer heeft hem niet kunnen zien, doordat hij van achteren aanviel. Heeft u hem mogelijk gezien die avond of beschikt u over camerabeelden waar hij op zou kunnen staan, neem alstublieft contact op met de politie. Heeft u het slachtoffer in de metro gezien en is daar al iets opgevallen? Heeft u mogelijk gezien dat een zwangere vrouw vanaf metrostation Capelsebrug werd gevolgd die maandagavond 6 november kort na 20.00 uur?  Heeft u mogelijk de man gezien die haar aanviel of heeft u beelden waar hij op kan staan? Meld het alstublieft op een van onderstaande manieren.

  Update
  Inmiddels is het slachtoffer op 9 november bevallen van een dochter. De bevalling verliep zonder problemen.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=dJ9OzcKnTkM

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening