Ga naar content
Mijn buurt: 
Botlek +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal pinpas – Goudenregenplein - Spijkenisse

    In Spijkenisse is op 5 september een 85-jarige man slachtoffer geworden van een diefstal. Twee personen ontfutselden zijn pinpas, waarna meerdere keren met deze pas gepind werd.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    Het slachtoffer raakte eind augustus al zijn pinpas kwijt, nadat twee personen bij hem thuis kwamen en hem de pas met een smoes afhandig maakten. Er werd vervolgens honderden euro’s van zijn rekening gepind. De Spijkenisser vroeg een nieuwe pinpas aan en kreeg die ook netjes thuisgestuurd.

    Opnieuw bezoek
    Op 5 september kreeg het slachtoffer opnieuw bezoek aan huis van een man en vrouw die hem vertelden van zijn bank te zijn. Ook nu kreeg de man met een smoes voorgeschoteld en namen de man en vrouw zijn nieuwe pas in. Het hoogbejaarde slachtoffer gaf zijn nieuwe pas in goed vertrouwen mee en vervolgens werd weer voor honderden euro’s gepind. Twee keer slachtoffer dus, in ruim een week.

    Bel de politie
    Er is meerdere malen met de nieuwe pas gepind en bij één van die keren staat de pinner in beeld. Hem laten we zien. Wie herkent hem? Laat het ons weten via 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000.

    Omschrijving

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=3rw45Lakyxk

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening