Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
  Verander locatie

  Overval – Vlietlaan – Rotterdam Oost

  Een verdachte die gezocht werd voor een overval op een juwelier aan de Vlietlaan in Rotterdam op 15 juli 2023 heeft zich gemeld bij de politie. Beelden van de overval waarop hij te zien is werden dinsdagavond getoond in het programma Opsporing Verzocht

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Update

  Voor de overval op een juwelier aan de Vlietlaan in Rotterdam is een derde verdachte aangehouden. De man, een 55-jarige Hagenaar, zag zichzelf terug op beelden die gisteravond in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht werden getoond. Hij meldde zich daarom op een politiebureau. De Hagenaar is de derde verdachte die is aangehouden in deze zaak. Vrijdag 17 november wordt hij voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. 

  Omschrijving

  Op deze vrijdag 15 juli rond 16.30 uur stond een man voor de dichte deur van de juwelier. Om binnen te komen moet men aanbellen, waarna het personeel de deur op afstand kan openen. Verdachte 1 belde aan, waarna er voor hem werd open gegaan. Eenmaal binnen, blokkeerde hij de de deur, zodat deze niet meer dicht kon. Daardoor kon de tweede verdachte direct doorlopen en naar binnen gaan.

  Duizenden euro's
  In de zaak waren op dat moment geen klanten aanwezig, wel twee personeelsleden . Eén van de daders bedreigde het personeel met een vuurwapen en sloeg een van de personeelsleden in het gezicht. Kort daarna gingen beide daders met een tas vol sieraden weg. De buit loopt in de vele duizenden euro’s.

  Bel de politie
  De tweede dader is al aangehouden. De eerste dader, die aanbelde en de deur voor zijn metgezel openhield,  wordt nog gezocht. Wie is hij? Bel de politie 0900-8844, of als u liever anoniem blijft: Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

   

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=cjALNJnxL3Q

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening