Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam Hoogvliet +5.0km
    Verander locatie

    Poging overval – Vlinderveen - Spijkenisse

    Aan de Vlinderveen in Spijkenisse werd tabakszaak Primera Waterland op donderdag 12 oktober door een onbekende jongeman overvallen. Weet je wie hij is? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De dader droeg een bivakmuts en probeerde de winkel met een mes te overvallen. Hij kwam de zaak binnen en liep naar de PostNL-balie waar twee medewerksters stonden. Hij stond voor de toonbank, sloeg met een groot broodmes op de balie en schreeuwde om geld. Toen een van deze twee medewerkers naar een andere collega, in het kantoor achter in de winkel riep, rende de dader zonder buit de winkel uit. De drie medewerkers renden achter hem aan, maar de dader verdween.

    Geef uw tip door!
    (Her)kent u de dader, bijvoorbeeld aan de hand van zijn kleding of zijn schoenen? Laat het ons weten en bel de politie via 0900-8844 en vraag naar het Regionaal Team Overvallen of tip via de onderstaande button. Blijft u liever anoniem, bel dan naar 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=PA-ie9u65p8

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening