Ga naar content
Mijn buurt: 
schiedam +5.0km
    Verander locatie

    Schietincident - Korenaarstraat - Rotterdam Centrum

    Op de Korenaarstraat vond op woensdagavond 15 november rond 21.10 uur een schietincident plaats. Hierbij raakte een 58-jarige man gewond. In Opsporing Verzocht toonden we beelden van de schutter en de vluchtwagen. De beelden staan onderaan dit bericht. Helpt u de politie in het onderzoek?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Toegesnelde hulpdiensten troffen na de melding van het schietincident een man met meerdere schotwonden aan. De schutter was toen al gevlucht. De gewonde, een 58-jarige Rotterdammer, werd aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan zijn verwondingen. Hij is aangehouden om ook zijn betrokkenheid bij het incident te onderzoeken.

    U kunt ons helpen
    Het onderzoek naar de voortvluchtige schutter is in volle gang. Zo spreekt de politie met getuigen en worden er camerabeelden uitgekeken. Er waren veel mensen getuige van het incident. Was u hierbij aanwezig, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op via onderstaande contactmogelijkheden.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=NKiW63m0arU

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=mavknPPQAm0

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening