Ga naar content
Mijn buurt: 
brielle +5.0km
    Verander locatie

    Verkeersongeval - Langeweg - Hellevoetsluis

    Op de Langeweg in Hellevoetsluis is op 6 oktober een zwaargewonde man aangetroffen. Onduidelijk is wat hem is overkomen; hoogstwaarschijnlijk was er sprake van een aanrijding. Wie geeft de politie én het slachtoffer het antwoord op de vraag wat daar gebeurd is of heeft beelden? Bel de politie!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De Briellenaar fietste op die bewuste vrijdag tussen 15.30 en 16.00 uur van Rockanje naar Brielle. Hij reed op de Sliklandseweg en kort nadat deze overgaat in de Langeweg, werd hij hoogstwaarschijnlijk aangereden door een nog onbekende persoon. Het slachtoffer herinnert zich niets van de aanrijding, maar de gevolgen ervan zijn voor hem wel duidelijk. Hij had een schedelbasisfractuur en twee bloedinkjes in zijn hersenen. Verder een hersenkneuzing, een scheur in de schedel, een gebroken jukbeen, een gebroken oogkas, een scheur in zijn kaak. Een rib is op twee plaatsen gebroken en had een grote bloeduitstorting van zijn middel tot zijn knieholte. Op zijn heup zit een flinke verdikking en hij loopt moeilijk. Zijn herstel vergt maanden.

    Buitenspiegel
    De bestuurder heeft geen gegevens achtergelaten, maar wél een van de buitenspiegels van zijn Mercedes Benz-bestelbus. De politie is op zoek naar hem en zijn voertuig. Wie beelden heeft van de aanrijding of weet wie de aanrijding op zijn geweten heeft, wordt gevraagd met de politie te bellen. Kent u iemand met een Mercedes Benz-bestelbus die sinds 6 oktober een rechterbuiten spiegel mist of heeft u andere informatie die helpt in het onderzoek? Bel de politie op 0800-6070 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=wDHr5V0Zh5s

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening