Ga naar content
Mijn buurt: 
7622 +5.0km
  Verander locatie

  Babbeltruc - Multatuliplantsoen - Hengelo

  Aan het Multatuliplantsoen in Hengelo werd een 89-jarige vrouw het slachtoffer van een babbeltruc. Wie herkent de man die duizend euro opnam van haar bankrekening? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De dader kwam de woning van het slachtoffer binnen met een smoes. Eenmaal binnen vertelde hij dat hij van haar bank was. Hij overtuigde de vrouw ervan dat het in haar eigen belang was om haar bankpas en pincode aan hem mee te geven. Later die dag nam deze man (of een handlanger) duizend euro op met de bankpas van de vrouw. Dit gebeurde bij een geldautomaat aan de Jan Vermeerstraat in Enschede. De man droeg een pet en trok zijn trui half over zijn gezicht om niet herkend te worden. Opmerkelijk was dat hij op sokken liep. Het is onduidelijk of dit dezelfde man is die ook bij het slachtoffer naar binnen is geweest.

  Vragen

  De man deed zijn best om niet herkend te worden, maar misschien herken jij hem toch. Zou je ons dat willen laten weten? Het slachtoffer wil graag haar geld terug.

  Contact

  Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Wil je liever anoniem je informatie doorgeven, bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=meoR_8EPNVo

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ptpUp_p0U1s

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening