Ga naar content
Mijn buurt: 
Marijenkampen +5.0km
    Verander locatie

    Overval supermarkt – Tukseweg – Steenwijk

    Aan de Tukseweg in Steenwijk is zaterdag 30 september een supermarkt overvallen. De overvaller bedreigde een medewerker met een mes en vertrok uiteindelijk met een geldbedrag. Kun jij de politie aan informatie helpen? Neem dan contact op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De overvaller liep rond 20.15 uur de vrijwel verlaten winkel binnen met in zijn hand een lege plastic tas van de Albert Heijn. Eenmaal binnen bedreigde hij meteen een medewerker met een mes.  Met geld uit de kassa in de plastic tas liep hij naar buiten, in de richting van het Steenwijkerdiep. De medewerker bleef geschrokken achter.

    Signalement

    De man was helemaal in het zwart gekleed, droeg een bivakmuts over zijn hoofd en een zonnebril. Hij heeft een slank postuur. Zijn huidskleur is niet bekend omdat hij een bivakmuts droeg.

    Vragen

    • Wie weet wie deze man is? De man heeft zich goed vermomd maar misschien herken je hem aan zijn kleding of manier van bewegen
    • Wie weet in welke richting de verdachte is gevlucht? En of hij gebruik heeft gemaakt van een voertuig?
    • Woon je in de buurt van de Tukseweg en heb je camerabeelden waar de man op staat?
    • Mogelijk is er over deze overval gepraat of had iemand na 30 september opeens meer geld te besteden. Als je een vermoeden hebt: geef het aan ons door. Dat kan eventueel ook anoniem. We gaan nooit zomaar over tot aanhouding.
    • Heb je andere informatie die mogelijk voor ons van belang kan zijn?

    Laat het ons dan weten. Jouw informatie kan voor ons net het ontbrekende puzzelstukje zijn.

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Qp1ECcedn34

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=_sc5uNuz_xo

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening