Ga naar content
Mijn buurt: 
enschede +5.0km
  Verander locatie

  Zware mishandeling - Oude Markt - Enschede

  Op de Oude Markt in Enschede werd op zondag 15 oktober rond 05.00 uur ’s ochtends een 25-jarige man flink mishandeld. Dit gebeurde ter hoogte van cafetaria De Muur. We zijn nog op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien van de mishandeling? Neem alsjeblieft contact met ons op.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 oktober was het slachtoffer rond 05.00 uur op de Oude Markt in Enschede toen hij werd aangevallen. Door de aanval is hij op de grond gevallen en knock out gegaan. Toen hij weer bijkwam was de politie al ter plaatse. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar onder andere bleek dat zijn been op drie plaatsen was gebroken.

  We nemen de zaak hoog op en zijn een onderzoek gestart. Inmiddels weten we dat verschillende omstanders zich over het slachtoffer hebben ontfermd toen hij op de grond lag. Was jij die nacht rond 05.00 uur in de omgeving van De Muur en heb je iets gezien van de mishandeling? Dan komen we graag met je in contact.  Je kunt contact met ons opnemen via de tiplijn op 0800-6070 of hieronder het tipformulier invullen.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening