Ga naar content
Mijn buurt: 
Hoorn +25.0km
    Verander locatie

    Poging straatroof - Willem Pijperstraat – Almere

    Rond 11:50 uur kwam een melding binnen van een mogelijke overval. Toen agenten op locatie waren bleek het te gaan om een straatroof van een 65-jarige vrouw.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer liep rond 11:30 uur op het kruispunt Bartokweg met de Schonbergweg als uit het niets een man de tas van de rollator weg probeert te nemen. De vrouw reageert direct en houdt haar tas goed vast om die te beschermen. Door het duwen en trekken komt de vrouw helaas ten val. De vrouw wist haar tas goed te beschermen want de verdachte ging er zonder buit vandoor.

    Vluchtrichting bekend
    De politie weet dat de dader op een zeer oude fiets is gevlucht in de richting van Muziekwijk/ station Almere. De man had ten tijde van de straatroof het volgende signalement:

    - Man;
    - 1 meter 90;
    - Donkergetinte huidskleur;
    - Grijze hoodie met de capuchon strak dichtgetrokken over zijn hoofd;
    - Vluchtte op een zeer oude fiets.

    Tip uw informatie
    Was u rond 11:30 uur in de buurt van de kruising Bartokweg met de Schonbergweg? Neem dan contact met ons op. Ook als u mogelijk camerabeelden in uw bezit heeft. Bel via 0900 – 8844 of neem contact op via onderstaand tipformulier. Weet u informatie, maar deelt u die liever anoniem? Klik dan hier of neem contact op via 0800 – 7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening