Ga naar content
Mijn buurt: 
zaanstad +25.0km
    Verander locatie

    Schietincident - Plevierstraat - Uitgeest

    Donderdag 26 oktober vond er een schietincident plaats in de Plevierstraat in Uitgeest. Hiervoor is een 45-jarige man uit Uitgeest aangehouden. Heeft u beelden van het incident of meer informatie? Bel met de politie via 0900-8844.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 10.35 uur kreeg de politie een melding van een schietincident in de Plevierstraat. Ter plaatse trof de politie niemand aan, maar werd wel direct een onderzoek gestart. Zo werd in de omgeving een huls aangetroffen. Ook werd het na onderzoek snel duidelijk wie de verdachte was. Deze 45-jarige man werd even later aangehouden in de Paltrokstraat in Uitgeest. Hij zit nog vast en zijn rol wordt verder onderzocht.

    Het is niet bekend of er bij het incident iemand gewond is geraakt. De politie komt graag in contact met eventuele slachtoffers.

    Getuigenoproep

    De politie doet verder onderzoek naar het incident en heeft ter plaatse al meerdere getuigen gesproken. Heeft u de politie nog niet gesproken over dit incident, neem dan contact op via 0900-8844. Mocht u op een andere manier meer weten over het schietincident, dan horen wij dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die rond 10.35 zijn opgenomen in de buurt van de Plevierstraat, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2023231398.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening