Ga naar content
Mijn buurt: 
Geervliet +5.0km
    Verander locatie

    Brandstichting - Beverveen - Spijkenisse

    Op de Beverveen in Spijkenisse stak op 27 augustus een onbekende persoon een auto in brand. Er naast geparkeerde auto's vatten ook vlam en raakte zwaar beschadigd. Weet u wie dat op zijn geweten heeft? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op die zondag 27 augustus 2023, rond 01:40 uur werden politie en brandweer gestuurd naar de Beverveen in Spijkenisse in verband met meerdere voertuigen die in brand zouden staan. Er bleken op de parkeerplaats daadwerkelijk drie personenauto's naast elkaar in brand te staan en er was sprake van hevige rookontwikkeling.

    Beelden
    Van het incident zijn beelden en daarop is te zien dat de brand ontstond bij de middelste auto bovenop het linker achterwiel. Uit onderzoek is gebleken dat de brand is gesticht door één persoon die na de brandstichting wegloopt in de richting van de Landmeter.
    Wie was getuige van de brandstichting of weet wie de dader is? Heeft u beelden van de dader heeft u andere informatie over deze zaak die de politie helpt in dit onderzoek? Bel de politie.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=e_44EPRMRJ4

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening