Ga naar content
Mijn buurt: 
berkel en rodenrijs +5.0km
    Verander locatie

    Brandstichting - Spoorhaven - Berkel en Rodenrijs

    Op de Spoorhaven in Berkel en Rodenrijs raakte op 23 augustus een bedrijfsauto in brand. De politie houdt rekening met brandstichting.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op woensdag 23 augustus 2023 kreeg de eigenaar een melding van zijn alarmmaatschappij dat er een brand gaande was bij zijn bedrijf aan de Spoorhaven 104 in Berkel en Rodenrijs. Ter plaatste bleek dat de bedrijfsauto die voor het bedrijf geparkeerd stond, in brand stond. Deze brand is overgeslagen op het bedrijfspand.

    Aanzienlijke schade
    Kennelijk is er sprake van brandstichting. De brand is geblust door de brandweer en ook de politie is ter plaatse gekomen voor onderzoek. Helaas was de auto niet meer te redden en er is aanzienlijke schade ontstaan aan het bedrijfspand. Door de politie werd een buurtonderzoek gehouden en er werden beelden veiliggesteld van de omgeving. Tevens heeft de Forensische Opsporing een onderzoek ingesteld.

    Deel uw informatie
    Was u getuige van de brandstichting, heeft u beelden of andere informatie? Laat het de politie weten op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=XzYJpYhy0eo

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening