Ga naar content
Mijn buurt: 
Barendrecht +5.0km
    Verander locatie

    Inbraak vrachtwagens - Reedijk - Heinenoord

    Op een parkeerterrein aan de Reedijk in Heinenoord werd op 5 oktober in containers op opleggers van vrachtwagens ingebroken. De politie zoekt getuigen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het is inmiddels een paar keer raak geweest: op een parkeerterrein aan de rand van Heinenoord aan de Reedijk wordt geprobeerd om lading uit geparkeerde vrachtwagens te stelen. De eerste keer was het raak in de nacht van woensdag op donderdag 5 oktober rond 04.00 uur ’s nachts. Containers van een vrachtwagenoplegger werden opengebroken en bij één van de container lukte het ook om een aantal dozen met inhoud te ontvreemden.

    Weer raak
    Een paar dagen later, op dinsdagnacht rond 03.00 uur was het weer raak op het parkeerterrein. De dief of dieven slaagden er dit keer gelukkig niet in om inhoud uit de vrachtwagen mee te nemen, maar er werden wel verzegelingen van het slot verbroken. Tot frustratie van de vrachtwagenchauffeurs.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Aot01Ps42-s

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening