Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
    Verander locatie

    Overval - Tweebosstraat - Rotterdam Zuid

    Op de Tweebosstraat in Rotterdam is op 6 september een pizzabezorger overvallen door drie daders. Was u getuige of weet u meer? Bel de politie.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    Op 24 november is een 16-jarige verdachte uit Rotterdam aangehouden. De politie nog onderzoek doet naar de andere verdachten. Tips blijven welkom!

    Omschrijving

    Het slachtoffer bezorgde die woensdag zijn laatste pizza van de avond rond 22.10 en 22.30 uur op de Riebeekstraat en had net aangebeld toen een onbekende jongen hem van achter aansprak. Hij zei dat hij de bestelling had geplaatst en verwees voor de betaling door naar twee vrienden die op de Tweebosstraat op een bakje zaten. Deze twee jongens bedreigden de bezorger met een mes en namen zijn pizza’s af. De tas mocht hij wel houden. De bezorger fietste daarna terug naar zijn werk, hij was behoorlijk van slag.

    Signalementen

    Jongeman die het slachtoffer aansprak, zag er als volgt uit:
    - lichte huidskleur,
    - slank postuur,
    - 1,83 meter lang,
    - ongeveer 17 jaar,
    - blond haar,
    - trainingspak.

    De jongemannen in de Tweebosstraat hadden de volgende kenmerken:
    - Donker gekleed,
    - Bivakmutsen,
    - 1 langer dan de ander,
    - machete / keukenmes.

    Deel uw informatie
    Was u getuige van de overval of heeft u beelden of andere informatie? Laat het de politie weten op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=52LjAtjAh4A

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening