Ga naar content
Mijn buurt: 
Rothem +5.0km
  Verander locatie

  Straatroof - Bourgognestraat - Maastricht

  Op maandag 31 juli wordt een 76-jarige man op klaarlichte dag slachtoffer van een zeer brutale beroving op de Bourgognestraat in Maastricht. Ken jij de verdachten? Neem contact met ons op!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Update

  Zondag 4 februari 2024
  In de uitzending van Faroek is aandacht besteed aan dit onderzoek. Kijk het hier terug. 

  Omschrijving

  De nietsvermoedende man komt rond 15:15 uur die maandagmiddag per trein aan op het station in Maastricht. Vrijwel tegelijkertijd arriveren twee personen (de verdachten) ook in Maastricht, met de trein vanuit het Belgische Luik. Ze krijgen hun slachtoffer, de bejaarde man, in het vizier en volgen hem als deze het station verlaat. Even verderop, op de Bourgognestraat, wordt de man vervolgens op gewelddadige wijze door de twee beroofd van zijn horloge. Daarbij komt het slachtoffer tevens hard ten val. 

  De verdachten zijn goed vastgelegd op bewakingscamera’s. Deze beelden worden nu vrijgegeven in de vorm van een SpeurMee-video. Herken je een of beide verdachten? Of heb je meer informatie die van belang zou kunnen zijn voor het onderzoek? Leg dan contact via onderstaand tipformulier, bel met de opsporingstiplijn via 0800-6070 of deel informatie anoniem via 0800-7000 (meld Misdaad Anoniem).

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=uNTMiCtaWU4

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening