Ga naar content
Mijn buurt: 
hengelo +5.0km
    Verander locatie

    Autoinbraak – Valeriusstraat – Hengelo

    Aan de Valeriusstraat in Hengelo stal een man gereedschappen uit een bestelbus. Weet jij wie dit op zijn geweten heeft? Deel het met ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De eigenaar gebruikt de bus voor zijn werk. Op de dag van de diefstal liggen er onder meer twee zaagmachines, een slijpmachine en twee boormachines in het voertuig. ’s Avonds parkeert de eigenaar de bus aan de Valeriusstraat. De volgende ochtend rond 06.00 uur passeert een fietser de bus. Vermoedelijk ziet hij iets interessants, want na een paar meter keert hij om. Hij slaat een ruit in en opent het portier. De man is een paar minuten bezig, waarna hij weer vertrekt. Als de eigenaar later die ochtend bij zijn bus komt, blijken al zijn gereedschappen weg te zijn.

    Weet jij wie deze man is? Jouw tip is heel welkom!

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=tGp23isQ8W4

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening