Ga naar content
Mijn buurt: 
hengelo +5.0km
  Verander locatie

  Diefstal elektrische fiets - Margarethastraat - Hengelo

  In Hengelo stal een man een e-bike die geparkeerd stond aan de Margarethastraat. Herken jij deze man en wil je niet dat hij hiermee wegkomt? Geef het dan door!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De eigenaresse van de damesfiets had het rijwiel op slot gezet in de tuin voor haar woning. De volgende dag was de fiets weg. Haar deurbelcamera legde de diefstal vast. Op de beelden is te zien hoe een man rond 02.00 uur ’s nachts de fiets uit de voortuin tilt en meeneemt. Hij droeg een T-shirt, een pet en een rugzakje.

  Over de e-bike
  Het gaat om een zwarte e-bike van het merk Batavus, type: quip e-go cargo D55 N7. Voorop de fiets was een zwarte mand bevestigd van het merk ‘fast rider’. Op de bagagadrager was een zwarte rugsteun bevestigd. 

  Vragen

  • Wie is deze man? De beelden zijn donker en onscherp, maar misschien herken je hem aan zijn houding, postuur, kleding of manier van bewegen.
  • Heb jij de fiets te koop zien staan?
  • Weet jij waar de fiets nu is?
  • Laat het ons weten!

  Contact
  Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=lNEBl9080_M

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening