Ga naar content
Mijn buurt: 
steenwijk +10.0km
    Verander locatie

    Vernieling auto – Scholestraat – Steenwijk

    Aan de Scholestraat in Steenwijk ‘parkeerde’ een jongeman een fiets boven op een geparkeerde auto, die erg beschadigd raakte. Herken jij hem? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het voorval gebeurde in de vroege ochtend van zondag 16 juli. Op camerabeelden is te zien hoe een groepje vrolijke mensen – drie jongemannen en twee jongedames – over de Scholestraat aan komt lopen. Een jongen met een rode pet loopt doelgericht op een rode auto af. Naast die auto staat een fiets geparkeerd. Hij tilt de fiets op en zet hem op het dak van de auto. Heel even staat de fiets rechtop, maar al snel valt deze om. Halsoverkop rennen de jongeman en zijn vrienden er vandoor. De fiets laten ze liggen op het ondertussen behoorlijk gehavende dak van de auto.

    Via sociale media publiceerden we vorige week een foto van de man waarop zijn gezicht geblurd was. We gaven hem een week de tijd om zich te melden. Dit heeft hij niet gedaan.

    Vragen

    • Weet jij wie deze man is?
    • Laat het ons weten!

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=A0OzUT6MLOw

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening