Ga naar content
Mijn buurt: 
Bruchem +5.0km
    Verander locatie

    Woninginbraak – Muntmeesterstraat – Hedel

    Aan de Muntmeesterstraat in Hedel braken twee mannen in bij een woning. Dankzij het alarm waren ze maar kort binnen. Herken jij de twee? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De bewoners zijn met vakantie als de mannen midden in de nacht het huis bezoeken. Op camerabeelden is te zien hoe ze rustig rondom de woning lopen. Ze voelen aan een deur en verdwijnen dan uit beeld. Nadat ze een andere deur hebben opengebroken, beginnen de twee aan een speurtocht door het huis, op zoek naar kostbaarheden. Maar dan gaat het alarm af. De operator van het alarmsysteem kijkt live mee in het huis en ziet de indringers lopen. Hij drukt op een knop, waardoor het huis zich vult met rook. De mannen druipen af. Eén van hen neemt een apneukussen mee. Opvallend kalm verlaten ze het terrein.  

    Vragen

    • Weet jij wie deze mannen zijn of heb je een vermoeden wie dit zouden kunnen zijn?
    • Mogelijk is het apneukussen ergens achtergelaten en heb je het gezien, ook dat is voor ons waardevolle informatie!
    • Heb jij de mannen die nacht gezien in de omgeving van de Muntmeesterstraat?
    • Laat het ons weten!

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=yVWl8_49r68

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening