Ga naar content
Mijn buurt: 
Utrecht +10.0km
  Verander locatie

  Mishandeling - Oesterzwam – Vleuten

  Op donderdag 25 augustus vorig jaar werd een toen 15-jarige jongen mishandeld door vier jonge mannen op het schoolplein van een middelbare school op de Oesterzwam in Vleuten. Daarna proberen ze hem een auto in te trekken, maar dat mistlukt. Wie herkent deze jonge mannen?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 12.30 uur ’s middags loopt de 15-jarige jongen vanaf de aula het schoolplein op. Op dat moment komt er een auto aanrijden. De auto parkeert schuin tegenover de hoofdingang van de school op de Oesterzwam. Uit de auto stappen drie jonge mannen. De drie mannen lopen het schoolplein op en zijn duidelijk naar iemand op zoek. Ze spreken de 15-jarige jongen aan en wanneer hij niet het juiste antwoord geeft, geven ze hem een harde trap op zijn been trap.

  Een vriend van hem probeert ertussen te komen, maar ook hij krijgt klappen. Vervolgens wordt het 15-jarige slachtoffer meegetrokken en proberen ze hem de auto in te duwen. De vriend van het slachtoffer is direct naar de conciërge gegaan, waarna hij nog net op tijd kon ingrijpen en erger wist te voorkomen. Vervolgens stappen de jonge mannen weer in de auto en vertrekken.

  Vragen

  Wie herkent deze jonge mannen?

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening