Ga naar content
Mijn buurt: 
Loenersloot +5.0km
    Verander locatie

    Ernstig gewond – Portengense Zuwe - Breukelen

    Een 26-jarige man wordt door een automobilist hard aangereden. De man raakt ernstig gewond. De recherche is op zoek naar getuigen of mensen die misschien camerabeelden hebben.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 21:00 uur op woensdag 30 augustus staat het slachtoffer, 26 jaar uit Amsterdam, op de Portengense Zuwe. De man stapt van zijn elektrische fiets af, als hij een luid geluid hoort van een auto vanuit de richting van de kruising Breukelenwaard-oud Aa. Hij hoort het geluid luider worden en besluit even te wachten.

    Als de man omkijkt om veilig te kunnen oversteken, voelt hij een harde klap. Hij komt door de aanrijding met de auto van de grond los waarna hij hard ten val komt. Nog net kan het slachtoffer zien dat het om een klein zwart model auto gaat. Helaas is er geen kenteken bekend. De auto stopte niet, maar reed door in de richting van het kruispunt Veenkade-Geerkade.

    Zwaar beenletsel
    Het slachtoffer kan niet meer op zijn been staan en belt direct de hulpdiensten.  De ambulance neemt de man mee naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen wordt geholpen. De man heeft meerdere breuken opgelopen, waar hij aan geopereerd moet worden.

     

    Vragen

    Wie weet wie de bestuurder was van de auto?

    Heeft iemand informatie wat kan helpen bij het onderzoek?

    Misschien een kleine zwarte auto met onverklaarbare schade, eind augustus?

    Heeft iemand eerder een kleine zwarte auto met gevaarlijk rijgedrag zien rijden op de weg?

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=n19iDJPXIDs

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening