Ga naar content
Mijn buurt: 
Utrecht +10.0km
  Verander locatie

  Diefstal met geweld - Reijerscopse Overgang - Harmelen

  Gisteravond zijn twee minderjarige jongens met geweld beroofd onder dreiging van vuurwapen(s). De jongens zaten samen op een bankje aan de Reijerscopse Overgang in Harmelen, als opeens meerdere personen rennend op hen afkomen. Wij komen graag meer te weten over dit incident.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 20:30 uur zitten twee jongens op een bankje. Ongeveer een kwartier later komt er iemand anders bij. Hij vraagt hoe het met de jongens gaat, maar vlak daarna komen er meerdere personen aangerend. Hun gezichten zijn zo goed als helemaal bedekt. De twee slachtoffers horen dat zij al hun dierbare spullen moeten afstaan.  De jongens worden hard geslagen en op de grond gehouden onder dreiging van mogelijke vuurwapen(s).

  Zakken legen
  De straatrovers roepen dat de slachtoffers hun zakken helemaal moeten legen. Eén van de slachtoffers had ook designer schoenen aan, die van zijn voeten werden getrokken. Als de slachtoffers alles hebben afgegeven, vluchten de daders weg. Omdat de minderjarige jongens hun gezichten naar de grond moesten houden, is het onbekend wat de vluchtroute van de daders is geweest. De daders zijn wel gevlucht op de scooter van een van de slachtoffers. Het merk scooter is een Piaggio.

  Getuigen gezocht
  Was u in de buurt van de skatebaan aan de Reijerscopse Overgang in Harmelen? Heeft u meer informatie of heeft u misschien camerabeelden in deze omgeving? Neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaand tipformulier of via 0900-8844. Wil je anoniem tippen, omdat je meer weet? Dan kan dat ook online door te klikken via deze link of door te bellen met 0800-7000.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening

  Deel het artikel op social media

  Deel artikel via: