Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Schietincident - Nieuwe Plantage - Delft

  Op vrijdag 23 juni is een 23- jarige man door een onbekende man op de Nieuwe Plantage in Delft meerder keren beschoten. Het slachtoffer raakte gelukkig niet gewond. De schutter staat goed op beeld.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer was deze onbekende schutter op die dag al eerder op verschillende locaties in Delft tegen gekomen. Het slachtoffer werd door deze onbekende man toen al mondeling en met een mes bedreigd. Na deze eerdere bedreigingen die dag komt het rond 15.45 uur die middag tot een derde confrontatie tussen de twee op de Nieuwe Plantage. De verdachte heeft dit keer een wapen bij zich en schiet meerdere malen in de richting van het slachtoffer. Op beelden is te zien dat de onbekende man op de fiets aan komt rijden, dan laat hij zijn fiets vallen en loopt in de richting van het slachtoffer. Uit een schoudertasje trekt hij een wapen en schiet meerdere malen in de richting van het slachtoffer. Het slachtoffer raakte hierbij gelukkig niet gewond. De verdachte rijdt vervolgens, op een licht gekleurde damesfiets weg in de richting van de tramhalte aan de Vrijebanselaan. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van het schietincident en de schutter. 

  Vragen

  Heeft u informatie over deze verdachte of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543. 

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening