Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Mishandeling Koningsdag - Scheffersplein - Dordrecht

  Op Koningsdag afgelopen 27 april 2023 vond er een grote vechtpartij plaats tussen twee groepen op het Scheffersplein in Dordrecht. Na de vechtpartij werd er één verdachte gelijk aangehouden en de politie startte een onderzoek, waarna er later nog een verdachte kon worden aangehouden. De politie is nog op zoek naar één verdachte.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Op 27 april 2023 vond er een vechtpartij plaats op het Scheffersplein in Dordrecht. Twee groepen gingen met elkaar op de vuist, waarbij ze elkaar over en weer hebben getrapt en geslagen. Drie personen uit de ene groep raakten gewond. Deze personen werden mishandeld door vier verdachten uit de andere groep. De aanwezige politie kon direct al één van deze verdachten aanhouden.

  Bijna bewusteloos
  Na Koningsdag startte de recherche een onderzoek naar de vechtpartij. Tijdens dit onderzoek kwam een tweede verdachte in beeld. Deze werd later ook aangehouden.
  De politie is nu nog op zoek naar één van de twee andere verdachten. Eén van deze verdachte gaf één persoon een behoorlijke trap, waardoor zij bijna bewusteloos op de grond terecht kwam.

  Vragen

  Wie herkent deze verdachte? Meld het bij de politie via 0800-6070. Bel bel naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening