Ga naar content
Mijn buurt: 
Erlecom +5.0km
    Verander locatie

    Aanranding - Rijksstraatweg - Beek

    In het bos - dichtbij de Rijksstraatweg – in Beek is donderdag 28 september rond 09:50 uur een vrouw onzedelijk betast. We zijn op zoek naar twee vrouwen die tijdens de aanranding aan het wandelen waren in het bos. Ben jij die ochtend getuige geweest of heb je meer informatie? Dan spreken we je graag!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Donderdagochtend 28 september rond 09:50 uur is een vrouw onzedelijk betast in het bos in Beek. De verdachte (35) is hierbij aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen en specifiek twee vrouwen die tijdens de aanranding aan het wandelen waren in het bos.

    De twee vrouwen hebben beiden blond haar en zijn waarschijnlijk rond de 30 jaar oud. Ze hebben vermoedelijk zowel het slachtoffer als de dader gezien. De politie komt graag met hen in contact.

    Het slachtoffer werd tijdens haar hardloopronde door het bos uit het niets achtervolgd door een man. Hij heeft haar daarna aangerand. Hierop is de politie een zoekactie naar de verdachte gestart. Uiteindelijk werd de man (35) gevonden en de politie heeft hem aangehouden.

    Neem contact op

    Was je donderdagochtend in de buurt van het bos in Beek? Of heb je iets gezien of gehoord wat je is opgevallen? Dan komen we graag met je in contact. Bel naar 0900 - 8844, of vul onderstaand tipformulier in.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening