Ga naar content
Mijn buurt: 
ZuidBeijerland +5.0km
    Verander locatie

    Beroving - Breitnerstraat - Oud-Beijerland

    Op de Breitnerstraat in Oud-Beijerland werd op 31 augustus een 88-jarige vrouw beroofd. De dader bracht haar ten val en het slachtoffer bleef urenlang hulpeloos en gewond achter. Heeft u de dader gezien?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het is 21.30 uur wanneer het slachtoffer van 88 jaar haar afval wegbrengt op de Breitnerstraat in Oud-Beijerland. Zij laat daarbij haar voordeur een stukje open, omdat ze zo weer terugkomt. Wanneer zij haar woning weer inloopt, wordt zij hardhandig tegen de grond geduwd en neemt een onbekende man haar tas weg uit de gang van haar woning. De verdachte laat de hoogbejaarde dame hulpeloos achter op de grond. Pas uren later kan zij pas weer op eigen kracht opstaan en de hulpdiensten bellen. De dame is ter plekke behandeld aan haar verwondingen. Mogelijk heeft ze haar bekken gebroken.

    Getuigen en beelden
    De politie doet onderzoek naar deze laffe diefstal en is dan ook hard op zoek naar getuigen. Ook wanneer u in (de omgeving van) de Breitnerstraat woont en over een video-deurbel of andere beschikt, komt de politie graag met u in contact. Mogelijk is hier iets op te zien wat ons kan leiden naar de dader!

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Hs3BnDMuwSo

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening