Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
  Verander locatie

  Explosie – Jan Kobellstraat – Rotterdam West

  Op de Jan Kobellstraat in Rotterdam vond in de vroege ochtend van donderdag 21 september een explosie plaats bij een woning . We tonen duidelijke beelden van de verdachten. Wie herkent ze? Bel de politie!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Even voor 04:00 uur werd de explosie gehoord en werd 112 gebeld. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de schade is aanzienlijk. Na de explosie zagen getuigen een klein zwartkleurig voertuig wegrijden richting van de Burgemeester Meineszlaan.

  Aanzienlijke schade
  Op de beelden van de ringdeurbel is te zien dat twee mannen met capuchon aankomen die een pakket met daaraan een fles vloeistof plaatsten bij de voordeur. De lont aan het pakket werd aangestoken,  waarna een explosie volgde. De mannen renden hierna direct weg. Door deze explosie is aanzienlijke schade ontstaan. De voordeur van de woning en dat van de buren is beschadigd. Door de druk die ontstond zijn meerdere voertuigen in de omgeving beschadigd.

  Bel de politie
  Heeft u meer informatie over deze zaak? Was u getuige of heeft u beelden? Bel dan de politie op 0900-8844 of upload uw beelden via onderstaand tipformulier. Belt u liever anoniem? 0800-7000

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=tRNVvMGqzqI

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening