Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
  Verander locatie

  Explosie - 's-Gravendijkwal - Rotterdam West

  Op de 's-Gravendijkwal in Rotterdam vond in de nacht van 9 op 10 augustus een explosie plaats bij Shishalounge Rotana Lounge. Niemand raakte gewond en drie daders gingen er vandoor. Eén van hen kon worden aangehouden. Wie zijn de andere twee? Help de politie.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Door omstanders en ook door de politie werd direct de achtervolging op de verdachten ingezet. Eén van deze drie verdachten kon worden aangehouden op de Heemraadsingel in Rotterdam. De andere twee zijn ontkomen.

  Herkenning
  Uiteraard willen we de andere twee ook aanhouden, daarom vragen we de kijkers of ze de twee herkennen op de beelden en ons dat laten weten. Ook als je jezelf herkent, horen wij het graag. Misschien hebben mensen de drie zien rennen in een bepaalde richting of hebben ze andere informatie. Alle informatie kan naar 0900-8844 of uiteraard ook anoniem op 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=75De82paoss

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening