Ga naar content
Mijn buurt: 
Berkhout +5.0km
    Verander locatie

    Explosie woning – Windmolen – Hoorn

    Bij een explosie vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk is een woning aan de Windmolen in Hoorn beschadigd geraakt. Eerder deze week was er een explosie in dezelfde wijk. De politie onderzoekt de incidenten. Hebt u informatie? Neem direct contact op met de politie.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie een melding van een explosie aan de Windmolen in Hoorn. Toegesnelde agenten zagen ter plaatse dat de voordeur van de woning zwaar beschadigd was geraakt door de ontploffing. De bewoners waren ten tijde van het incident niet thuis. Er is direct een (forensisch) onderzoek gestart.

    Eerder deze week, op vrijdagochtend 8 september, was er een explosie door vermoedelijk vuurwerk op de Weidemolen in Hoorn. Een mogelijk verband tussen de twee incidenten wordt door de recherche onderzocht.

    Getuigenoproep
    Heeft u informatie over deze zaak of beeldmateriaal? Neem dan direct contact op met de politie via telefoonnummer 0800-6070 of via onderstaand tipformulier. Graag onder vermelding van onderstaand registratienummer.

    2023195340

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening