Ga naar content
Mijn buurt: 
rotterdam +5.0km
    Verander locatie

    Overval - Adriaan Volkerlaan - Rotterdam Zuid

    Op de Adriaan Volkerlaan in Rotterdam is op 17 mei een tankstation overvallen. De dader staat op beeld. Herkent u hem? Bel de politie!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op 17 mei 2023 rond 11:30u komt een man de Esso binnen aan de Adriaan Volkerlaan in Rotterdam. Hij pakt winkelmandjes en zet deze tussen de deur en loopt vervolgens naar de kassa. Daar zijn twee medewerkers aan het werk. De man pakt een mes en slaat tegen het plexiglas dat tussen hem en de medewerkers zit. Dat scherm gaat kapot en de man eist het geld uit de kassa. De medewerkers doen wat de overvaller zegt en de man gaat erna snel ervandoor met het geld. Hij verlaat het tankstation en rent weg in de richting van de Van Brienenoordbrug  Gelukkig blijven de medewerkers achter zonder verwondingen, maar ze zijn natuurlijk enorm geschrokken. 

    Onderzoek
    De politie doet nauw onderzoek naar deze overval, maar dat heeft helaas heeft het nog niet tot een aanhouding kunnen leiden. We hopen dat de kijker ons kan helpen met het in kaart brengen van de looproute van de dader. Of misschien herkent u de man op de beelden wel. Ook dan horen we graag van u.

    Vragen

    man,
    - ongeveer 180 cm lang,
    - tussen de 19 en 20 jaar oud,
    - atletisch/mager postuur,
    - licht getinte huidskleur,
    - zwarte capuchon,
    - zwarte bivakmuts,
    - zwarte jas met capuchon met blauwe rits (!!) --> opvallend
    - zwarte broek,

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=WPfy9yIB208

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening