Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Overval - J.P. Heijeplein - Dordrecht

  Op het J.P. Heijeplein in Dordrecht overviel een onbekende man op 1 juli een buurtsupermarkt. De dader staat op beeld. Kent u hem?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Zaterdag 1 juli is supermarkt Babylon op het J.P.Heijeplein in Dordrecht overvallen door een man met een vuurwapen. De dader is er met geld uit de kassa vandoor gegaan. De politie is direct met een onderzoek gestart, maar dat heeft nog niet tot een aanhouding geleid. De politie toont nu beelden van de dader om met de hulp van het publiek alsnog deze zaak op te lossen.

  Vuurwapen
  Even na 18.00 uur was de eigenaar van de winkel bezig met afsluiten en de deur van zijn winkel stond nog open. De 57-jarige supermarkteigenaar was achter de kassa aan het opruimen toen uit het niets een man voor zijn neus stond. De man droeg een zwarte trui met capuchon, gezichtsbedekking en richtte een vuurwapen op de eigenaar. De overvaller eist geld uit de kassa en de eigenaar gaf hem, doodsbang, de inhoud van de kassa.  Toen de overvaller zijn buit had, rende hij de winkel uit, linksaf richting van de J.J.A. Gouverneurstraat.

  Beelden
  De politie doet onderzoek en toont nu beelden van de overval. De overvaller is door zijn kleding en gezichtsbedekking lastig te herkennen in zijn gezicht, maar misschien dat iemand aan zijn bouw, kleding en manier van bewegen weet wie dit is. De dader was vermoedelijk rond de 20 jaar oud, waarschijnlijk tussen de 175cm en 180cm lang en had een donkere kleur ogen.

  Bel de politie
  Heeft u informatie wie dit zou kunnen zijn, neem dan alstublieft contact op met het overvallenteam van de politie via 0900-8844. Of als u liever anoniem wilt blijven via M. op 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=x_smxFibqis

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening