Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
  Verander locatie

  Poging overval - Franselaan - Rotterdam West

  Aan de Franselaan in Rotterdam is op zondag 31 juli een slijterij/supermarkt overvallen. Gelukkig raakte niemand gewond. Herken je de dader? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De overvaller kwam rond 22.15 uur vermomd de supermarkt binnen en legde een zak op de toonbank. Hij had een mes in zijn hand en eiste geld. De medewerker achter de kassa pakte geen geld, maar een metalen buis. Alleen het tevoorschijn halen van dit voorwerp was al voldoende om de dader te doen vluchten in de richting van de Deensestraat. Twee personeelsleden renden hem nog achterna, maar tevergeefs.

  Dringend op zoek
  Ondanks dat er sprake is van een poging en hij weg is gerend, zijn we toch dringend op zoek naar de dader. Nu heeft hij zich weg laten jagen, maar mogelijk zorgt dit ervoor dat hij een volgende keer zich extremer gedraagt. 

  Bel met informatie
  Weet je meer over deze overval? Ken je de dader of weet je wie hij is? Bel de politie op 0900-8844 of bel Meld misdaad Anoniem op 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=rIG9ABTXPVE

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening