Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
  Verander locatie

  Woningoverval - Zegwaardstraat - Rotterdam Noord

  Op de Zegwaardstraat in Rotterdam hebben op 20 september vier personen een woning overvallen. Was u getuige of heeft u andere informatie die helpt in het onderzoek? bel de politie of Meld Misdaad Anoniem.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De vier daders overvielen de bewoners en bedreigden hen met een vuurwapen. Gelukkig raakte niemand gewond. Rond 23.00 uur drongen ze de woning binnen, waarna zij de bewoners overmeesterden . Na enige tijd gingen zij er met meerdere waardevolle spullen vandoor, de slachtoffers flink geschrokken, maar ongedeerd achterlatend. Het gaat om vier jongens met donkere huidskleur en donkere kleding.

  Meer informatie? Bel de politie
  De politie doet onderzoek en is op zoek naar de vier jongens. U kunt ons hierbij helpen. Heeft u de overval zien gebeuren of de daders voor of na het incident gezien? Neem dan contact op met de politie. Ook camerabeelden zijn zeer welkom. Contact opnemen kan via 0900-8844. Wie liever anoniem blijft, belt naar 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=2omBlK5-TY8

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening