Ga naar content
Mijn buurt: 
Enschede, Nederland +10.0km
    Verander locatie

    Bedrijfsinbraak – Sacharovstraat – Oldenzaal

    Aan de Sacharovstraat in Oldenzaal stalen twee mannen het voertuig waarmee een kaasspecialist de volgende dag op de markt wilde staan. Weet jij wie deze mannen zijn? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De mannen arriveerden ’s nachts bij het bedrijf met hun auto: een donkere BMW-sedan met lichte bekleding en lichtmetalen velgen. Het hek van de kaashandel werd onklaar gemaakt. Het duo wist ook de afgesloten roldeur open te krijgen. Vervolgens keken ze uitgebreid rond in de hal van het bedrijf. Ze namen uiteindelijk de bakwagen mee. Dit is een lichte vrachtwagen, waarmee de ondernemer zijn handelswaar vervoert.

    Een paar dagen later werd de bakwagen ruim dertig kilometer verderop teruggevonden in het Duitse Salzbergen. De eigenaar heeft de wagen terug. Toch willen we graag weten wie de mannen zijn die verantwoordelijk zijn voor deze inbraak en diefstal. Onderaan deze pagina vind je bewegende beelden van de verdachten in een video van Plaats Delict. Komen ze jou bekend voor?

    Vragen

    • Heb je een vermoeden wie de man is, wellicht in combinatie met de donkere BMW-sedan?
    • Herken je (ook) de andere man?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=uRbmpW1IwDE

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening