Ga naar content
Mijn buurt: 
Daarlerveen +5.0km
    Verander locatie

    Camerabeelden mishandeling Turffeest – Oranjestraat – Westerhaar-Vriezenveensewijk

    Aan het einde van het Turffeest afgelopen zaterdag werd onder andere een politieagent mishandeld. Door omstanders werd dit gefilmd. Heb je video’s van de mishandeling? Deel ze met ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het Turffeest vond afgelopen zaterdag 20 april plaats op het Koningin Maximaplein in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Tegen het einde van het feest, rond 01.00 uur, zagen politieagenten dat er een conflict gaande was tussen de aanwezige beveiliging en twee feestgangers. Hierop hebben de politieagenten ingegrepen en de twee mannen van het terrein begeleid. Eenmaal buiten keerde één van de mannen zich tegen de politie en werd een politieagent mishandeld. Gelukkig kon door andere aanwezige politieagenten worden ingegrepen en konden twee verdachten worden aangehouden.

    Feestgangers hebben de mishandeling gefilmd en mogelijk gaan de video’s van de mishandeling nu rond op social media. Graag komen wij in het bezit van deze video’s. Ben je naar het Turffeest geweest en heb je zelf gefilmd of heb je een video van de mishandeling online gezien? Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Dit kan via onderstaand tipformulier. Hier kun je ook eventuele foto’s en video’s uploaden.    

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening