Ga naar content
Mijn buurt: 
steenwijkerland +25.0km
  Verander locatie

  Diefstal uit auto – Notarisappel – Kampen

  Aan de Notarisappel in Kampen verdwenen spullen uit een auto. Weet jij wie dit deden? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Twee mannen liepen in de nacht van 4 op 5 februari door Kampen. Aan de Knotwilg voelden ze aan autoportieren of de auto’s op slot zaten. Een uur later fietsten twee mannen – mogelijk hetzelfde duo – door de Notarisappel. Ook hier werd aan portieren gevoeld. Een bewoner van de Notarisappel constateerde de volgende ochtend dat er diverse spullen uit zijn auto waren verdwenen, waaronder geld.

  Heel duidelijke beelden van de verdachten zijn er niet, maar herken je hen toch? Neem dan contact met ons op. Bekijk eventueel ook de bewegende beelden in de video elders op deze pagina.

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=_Uh0Dy2ZwbY

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening