Ga naar content
Mijn buurt: 
Gelderland +25.0km
  Verander locatie

  Diefstal uit auto en pinnen – Marchantstraat – Apeldoorn

  Aan de Marchantstraat in Apeldoorn werd onder meer een bankpas uit een auto gestolen. Een man gebruikte deze pas later om zijn aankopen af te rekenen. Herken jij hem? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De gedupeerde had de auto voor haar woning geparkeerd en afgesloten. Toen ze de volgende dag weer in de auto stapte, bleek deze te zijn doorzocht. Zo stond het dashboardkastje open. Hoe de dader binnen was gekomen, is niet duidelijk. De vrouw miste een bankpas, airpods, 20 euro aan muntgeld en een parfum van Calvin Klein.

  De bankpas was ondertussen gebruikt in een tankstation. Door middel van contactloos betalen had een onbekende man meerdere keren zijn aankopen afgerekend; in totaal voor bijna 90 euro. Herken jij deze man? Neem dan contact met ons op.

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=HiyJ8Bz-mTM

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening