Ga naar content
Mijn buurt: 
overijssel +5.0km
  Verander locatie

  Explosie – Winkelsteeg – Almelo

  Aan de Winkelsteeg in Almelo veroorzaakten twee mannen een explosie bij een huis. Weet of vermoed jij wie dit zijn? Laat het ons dan weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Eén van de mannen trapte de voordeur in en rende weg. De ander stak een explosief aan en probeerde deze naar binnen te gooien. Gelukkig was één van de bewoners zo alert om de deur snel dicht te gooien, waardoor het explosief op de stoep terechtkwam en daar ontplofte. De man rende snel weg. De ontploffing zorgde ervoor dat een aantal ruiten van de woning braken. We realiseren ons dat dit veel slechter had kunnen aflopen voor de bewoners en willen daarom graag weten wie deze verdachten zijn. 

  Herken jij de mannen of heb je een vermoeden wie het zijn? Neem dan contact met ons op! Bekijk eventueel ook de bewegende beelden in de video van Plaats Delict onderaan deze pagina.

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=udc_hpZiI0k

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening