Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
6844DD +10.0km
  Verander locatie

  Inbraak restaurant – Bennekomseweg – Renkum

  Aan de Bennekomseweg in Renkum braken twee mannen in bij een restaurant en stalen geld. Denk jij te weten wie deze mannen zijn? Laat het ons dan weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De mannen kwamen binnen door een deur open te breken. Vervolgens doorzochten ze verschillende ruimtes van het restaurant. Ze gingen ervandoor met de inhoud van de kassa met daarin de weekendopbrengst en de inhoud van de fooienpot.  

  De mannen waren goed vermomd. Denk jij toch te weten wie zij zijn? Tip ons dan! Bekijk eventueel ook de bewegende beelden in de video elders op deze pagina. Misschien herken je (een van) hen aan hun houding of manier van bewegen.

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=6_YvRJi1dvM

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening