Ga naar content
Mijn buurt: 
Oldebroek +10.0km
    Verander locatie

    Insluiping – Wildemaetstraat – Elburg

    Aan de Wildemaetstraat in Elburg sloop iemand ’s nachts naar binnen bij een woning, waaruit hij een paar schoenen stal. Weet jij wie dit deed? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De verdachte liep rond 3.00 uur langs de woning en zag op de oprit de auto van de bewoners staan. Hij ging in de auto zitten, deed een zaklamp aan en keek rond. Daarna liep hij naar het huis. Eerst doorzocht hij de schuur, vervolgens de woning. In de keuken bekeek hij de inhoud van de koelkast en de diepvries. Daarna werd zijn aandacht getrokken door een schoenenrek in de bijkeuken. Een van de bewoners die op de bank sliep, werd wakker van gerommel. Ze zag iemand in de bijkeuken staan met een paar witte Nike-schoenen in zijn hand. Toen ze vroeg wat hij daar deed, vertrok hij.

    Vragen

    • De verdachte droeg een donkere spijkerbroek en een jas of vest met camouflageprint. Bekijk ook de bewegende beelden van hem onderaan deze pagina. Denk jij te weten wie deze man is?
    • De verdachte stal een paar witte Nike-schoenen (maat 41) met rode accenten. Ook nam hij een rugtas mee (scroll naar beneden voor een foto van deze tas). Heb jij deze schoenen en/of tas onlangs nog gezien, wellicht bij een man die aan de beschrijving voldoet?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=s4-5NHTdz8U

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening