Ga naar content
Mijn buurt: 
dronten +25.0km
  Verander locatie

  Poging inbraak juwelier – Dorpsstraat – Nunspeet

  Aan de Dorpsstraat in Nunspeet probeerden twee mannen ’s nachts in te breken bij een juwelier. Weet jij wie deze mannen zijn? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De mannen kwamen aan met een scooter. Eén van hen droeg een Thuisbezorgd-helm en had zijn gezicht grotendeels afgedekt, waardoor hij onherkenbaar was. De ander droeg een lampje op zijn voorhoofd. Met gereedschappen in hun handen liepen ze naar de winkel toe. Voor de buit die ze hoopten mee te nemen, legden ze alvast bigbags klaar. Vervolgens probeerden ze het rolluik voor de deur open te krijgen, wat niet lukte. Ze waren hun spullen alweer aan het inpakken toen er een politieauto door de aangrenzende straat reed. De agenten in die auto zagen de twee en keerden om. Intussen sprongen de mannen op hun scooter en gingen ervandoor. De agenten zetten de achtervolging in, maar konden niet verder door de paaltjes in het winkelgebied. Toch willen we graag met deze heren praten.

  Weet of vermoed je wie het zijn? Neem dan contact met ons op! Bekijk eventueel ook de bewegende beelden in de video van Plaats Delict onderaan deze pagina.

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=F-leG-QNxWQ

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening