Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
6844DD +10.0km
  Verander locatie

  Schietincident - Driekoningenstraat - Arnhem

  Aan de Driekoningenstraat in Arnhem raakte op dinsdag 9 april een persoon gewond door een schietincident. We zijn op zoek naar een verdachte die is gevlucht op een motorscooter. Herken je deze persoon en/of de scooter? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 10.30 uur kreeg de meldkamer een melding van een schietincident. Dit zou hebben plaatsgevonden in een winkel aan de Driekoningenstraat in Arnhem. Ter plaatse troffen de hulpdiensten een gewonde man aan. De verdachte was op dat moment al gevlucht op een scooter. De politie is direct een zoektocht naar deze verdachte gestart. Maar tot op heden zonder resultaat. Naar de achtergrond van het schietincident wordt nader onderzoek gedaan.

  Over de verdachte

  De verdachte was geheel in het zwart gekleed, droeg een donkere helm met een donker vizier. Herken je deze persoon of heb je een vermoeden wie het is? Neem dan contact met ons op!

  Over de motorscooter

  De verdachte vluchtte op een opvallende scooter. Mogelijk herkent iemand deze scooter of weet waar de scooter nu is gebleven en kan ons zo op het spoor brengen van de persoon die wij zoeken. Op de afbeelding (onder deze tekst) is een motorscooter te zien waarvan wij vermoeden dat dit hetzelfde type is. De belangrijkste opvallendheden zijn:

  • Blauw snorfietskentekenplaatje
  • Rood zadel
  • Rode kniekap (binnenzijde)
  • Ingekort spatbordje aan de achterzijde
  • Zwaar motorgeluid

  De vluchtroute

  De verdachte is voor het laatst gezien ter hoogte van de Rabobank aan de Velperweg. Hij reed in noordelijke richting. 

  Vragen

  • Herken je de verdachte?
  • Heb je informatie opgevangen over dit schietincident? 
  • Heb je meer informatie over de bewuste scooter? Neem dan contact met ons op!
  • Woon je aan of in de omgeving van de Velperweg in Arnhem? En heb jij een deurbel- of bewakingscamera?
  • Reed jij dinsdag 9 april met je auto over of in de omgeving van de Velperweg in Arnhem en heb je een dashboardcamera?

  Dan willen we je vragen om de beelden van dinsdag 9 april tussen 10.30 en 11.00 terug te kijken. Mogelijk is daar de scooter op te zien. Of andere verdachte activiteiten, zoals het inladen van de scooter in een busje, een jongeman die met helm maar zonder scooter rondloopt of het dumpen/verstoppen van de scooter. We vermoeden dat de scooter niet ver kan zijn gekomen en willen graag weten waar hij is gebleven. Zie je iets, neem dan contact met ons op!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=5NiCZtj-Os8

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening