Ga naar content
Mijn buurt: 
deventer +5.0km
    Verander locatie

    Straatroof - Lange Rij - Deventer

    Aan de Lange Rij In Deventer vond op dinsdag 2 april een straatroof plaats. Heb je iets gezien of heb je camerabeelden? Dan spreken we je graag!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Een 66-jarige man liep op dinsdag 2 april rond 19.00 uur in de Lange Rij toen hij opeens van achteren werd vastgepakt. Twee mannen pakten de tas die hij met zich meedroeg af. Daarna gingen ze ervandoor.

    Signalement
    De eerste man is tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij heeft een smal postuur en is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang. Hij droeg die dag zwarte kleding.
    De andere man is ook tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij had hetzelfde postuur als de andere man. Hij droeg die dag grijze kleding met een capuchon. De twee mannen zijn na de beroving weggerend in de richting van de Beestenmarkt.

    Heb jij meer informatie of camerabeelden?
    Was jij getuige van deze straatroof? Woon je in de buurt van de Lange Rij of de Beestenmarkt en heb je camerabeelden van dinsdag 2 april waar de twee mannen op staan? Of heb je andere informatie? Dan spreken we je graag!

    Contact
    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening