Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Hengelo Ov +5.0km
  Verander locatie

  Winkeldiefstal – Deldenerstraat – Hengelo

  Aan de Deldenerstraat in Hengelo stalen twee mannen een laptop uit een elektronicazaak. Herken jij hen? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Een van de twee pakte een laptop ter waarde van 850 euro van het schap, stak deze onder zijn jas en liep weg. Een andere man, vermoedelijk zijn handlanger, liep met hem mee de winkel uit. In een auto met een Pools kenteken reden ze weg. Het kenteken heeft nog niet geleid tot de namen van de verdachten, dus we hebben jouw hulp nodig. Herken jij de mannen en weet je eventueel waar zij momenteel verblijven? Laat het ons dan weten! 

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=NWpQA6Ti3fE

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening