Ga naar content
Mijn buurt: 
Gelderland +25.0km
  Verander locatie

  Winkeldiefstal – Schapendoesweg – Apeldoorn

  Aan de Schapendoesweg in Apeldoorn stal een man voor 3.000 à 4.000 euro uit een drogist. Herken jij hem? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De man liep de winkel in met een boodschappentrolley. Die was vermoedelijk geprepareerd, waardoor het alarm niet afging toen hij de winkel verliet met een zeer groot aantal gestolen producten. Hij stal voornamelijk verzorgingsproducten van duurdere merken zoals Olaz en Biodermal.

  De verdachte is tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Hij droeg een mondkapje en een pet, waardoor we zijn gezicht niet goed kunnen zien. Maar we zien wel zijn kleding, houding en manier van bewegen. Hoe hij beweegt, zie je in de video onderaan deze pagina. Denk je te weten wie deze man is? Weet je waar hij momenteel verblijft? Neem dan contact met ons op!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=hT0wiD4kJ7k

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening