Ga naar content
Mijn buurt: 
Gelderland +25.0km
  Verander locatie

  Woninginbraak – Mennonietenweg – Wageningen

  Aan de Mennonietenweg in Wageningen braken twee mannen in bij een woning. Weet jij wie deze mannen zijn? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  In het huis bezochten de mannen meerdere ruimtes, waaronder de woonkamer, de kelder en slaapkamers. Ze openden een aantal kasten en haalden alles overhoop. Op een gegeven moment parkeerde de bewoner zijn aanhangwagen aan de achterkant van het huis, waarop de verdachten vluchtten.

  Over de verdachten

  • De verdachte die het duidelijkst in beeld komt op de camerabeelden, droeg een zwarte cap met een logo van het merk Under Armour (of daarop lijkend), een zwarte jas, een zwarte Adidasbroek en witte sneakers. Hij was brildragend, had een kortgetrimde baard met snor en een licht getinte huidskleur.
  • Zijn handlanger was kleiner, droeg eveneens zwarte kleding en had gemillimeterd haar.

  Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina. Herken je de man(nen)? Neem dan contact met ons op!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=D1K7Y2NF9m8

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening