Ga naar content
Mijn buurt: 
Nieuwegein, Nieuwegein, Utrecht +5.0km
    Verander locatie

    Autoinbraken - Kornalijnpad – IJsselstein

    In de afgelopen week hebben er meerdere auto-inbraken plaatsgevonden in de wijk IJsselveld in IJsselstein. Woont u in de buurt en heeft u camerabeelden? Dan ontvangt de recherche die graag.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Sinds vrijdag 12 april raakte enkele auto-eigenaren de dupe van auto-inbraken. In de nacht van donderdag op vrijdag 12 april werden drie auto-inbraken gepleegd, waarbij het navigatiesysteem eruit werd gehaald. Een getuige verklaarde dat het om twee personen ging, die in het zwart gekleed waren en vetrokken op een scooter. Eén van deze personen zou ook een jas van het merk ‘Parajumper’ hebben gedragen. Vervolgens volgde de volgende inbraken in de nacht van zondag op maandag 15 april, in de avond van 15 op dinsdag 16 april en op donderdag 18 april. De recherche onderzoekt de verschillende inbraken, maar kan uw hulp daar goed bij gebruiken.

    Heeft u camerabeelden? Deel die met de politie
    Woont u in de wijk IJsselveld of omgeving en bent u in bezit van camerabeelden? Deel die dan alstublieft met de politie. Dit kan via onderstaand tipformulier. Heeft u informatie? Deel die helemaal anoniem en gratis door hier te klikken of door te bellen naar 0800-7000. Bellen met de politie kan ook gratis én anoniem via 0800-6070.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening