Ga naar content
Mijn buurt: 
dronten +25.0km
  Verander locatie

  Bewoonster overvallen - Neringweg - Lelystad

  In de nacht van zaterdag op zondag 14 april hoorde een 67-jarige bewoonster aan de Neringweg in Lelystad voetstappen in haar woning. Ze werd vastgehouden en haar woning werd doorzocht door meerdere personen. Op dit moment was het druk op straat, wie weet er meer?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer werd wakker tussen 01:30 uur en 02:00 uur. Ze hoorde gerinkel aan de voordeur, ging toen uit haar bed om te kijken maar zag niks vreemds. Ze besloot weer om haar bed in te gaan en verder te slapen. Later werd ze nog een keer wakker; dit keer van voetstappen. Voordat de vrouw iets kon doen stonden meerdere personen naast haar bed.
  Verstijving van angst
  Door meerdere personen werd de vrouw vastgehouden en doorzochten ze haar woning op waardevolle spullen. Zo wisten ze onder andere geld en meerdere (gouden) sieraden buit te maken. Daarna vluchtten ze de woning uit.

  Druk op straat, wie weet meer?
  De recherche is druk bezig met het verkrijgen en opvragen van mogelijk beeldmateriaal. Ze weten inmiddels dat het druk was op straat ten tijde van de woningoverval. Mogelijk dat mensen dus iets hebben gezien. Heeft u informatie? Deel die dan! Dit kan gratis via 0800-6070 of anoniem via meldmisdaadanoniem door hier te klikken of door te bellen naar 0800-7000.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening